۱۶ مرداد ۱۳۸۹

مجازات روزه خواری (قانون مجازات اسلامی)



 - مجازات روزه خواری چیست؟

هركس علنا در انظار واماكن عمومي و معابر تظاهر به عمل حرامي نمايد علاوه بر كيفر عمل به حبس از ده روز تا دو ماه يا تا ( 74 ) ضربه شلاق محكوم ميگردد و در صورتي كه مرتكب عملي شود كه نفس آن عمل داراي كيفر نمي باشد ولي عفت عمومي را جريحه دار نمايد فقط به حبس از ده روز تا دو ماه يا تا ( 74 ) ضربه شلاق محكوم خواهد شد . ( ماده 638) (قانون مجازات اسلامی)

مجازات روزه خواری

تبصره - زناني كه بدون حجاب شرعي در معابر وانظار عمومي ظاهر شوند به حبس از ده روز تا دو ماه ويا از پنجاه هزار تا پانصد هزار ريال جزاي نقدي محكوم خواهند شد .















نقد زندگی تاریخی حضرت محمد 
جن در قرآن و اسلام 
تناقضات قران
آیا حضرت محمد معصوم بوده؟

۲ نظر:

  1. ناشناس۱۱.۵.۹۰

    پليس دبي از شهروندان خواست تا با رعايت قوانين و احترام به شوونات اسلامي از خوردن، آشاميدن و استعمال دخانيات در ملا عام در ساعات قبل از افطار خود داري کنند و نسبت به مجازات يک سال حبس و يا جريمه 545دلاري روزه خواري در ملاء عام هشدار داد.


    طبق ماده 313 از قانون شماره سه فدرال امارات ، اصلاح شده در سال 2006 در باره مجازات اقدامات مغاير با شئونات مذهبي، روزه خواري بي حرمتي به مسلمانان تلقي شده و فرد خاطي مجازات خواهد شد.

    روزه خواري در ملاءعام در امارات يک سال حبس و يا دو هزار درهم (545 دلار) جريمه نقدي در پي خواهد داشت.

    پليس دبي ضمن تاکيد بر اجراي اين قانون در سال جاري از مردم نيز خواسته تا در صورت مشاهده اين گونه تخلفات موارد را به پليس گزارش کنند.

    در سه سال گذشته 24 نفر به جرم روزه خواري در ملاء عام در دبي دستگير شده اند.

    پاسخحذف
  2. ناشناس۳.۶.۹۰

    ولی توی قرآن ما هچین چیزی و نداریم

    پاسخحذف

-------------------

وبلاگ نقد قرآن در فیس بوک :

www.facebook.com/alcorana.blogspot